AVG Antivirüs 2013 Free - İndir


Avg'nin başarılı antivirüs programını sitemizden indirebilirsiniz.
Lisans: Ücretsiz
Yayıncı: AVG
Sürüm: Free 2013


AVG Antivirüs 2013 Nedir?

AVG Internet Security 2013 ve AVG Internet Security 2013 Business Edition hem ev hem de işletme kullanımı için üstün çevrimiçi koruma sağlar. Ürünler, özelliklerin geliştirilmesinde ve ürün gücünün artırılmasında AVG'ye sürekli yardımcı olan çok deneyimli bir internet güvenliği uzmanları ekibi ve dünya genelindeki kullanıcı topluğunun katkılarından yararlanmaktadır.
Farklı düzeylerdeki kullanıcıların ihtiyaçlarına uygun olarak tasarlanan bu ürünlerden her biri hem ev hem de ofis kullanımı için uygundur. Ürünlerin temel görevi virüslerin, istenmeyen e-postaların, casus yazılımların ve Truva atlarının kimlik hırsızlığı, web suiistimalleri, sahtekarlık ve uzak bellekten kök dizin faaliyetlerini engellemektir.
AVG Internet Security 2013 kullanıcıları internette gezinirken ve Anlık Mesajlaşma hizmetlerinde iletişim kurarken korumanın yanı sıra Yerel Alan Ağlarını (varsa) tehlikeli sistem saldırılarına karşı güvenlik sağlar.
AVG kullanıcıları, çok katmanlı (ancak sıkı biçimde entegre edilmiş) teknolojilerle kimlik hırsızlığı, virüsler veya zararlı web sitelerini ziyaret etme endişelerinden tamamen kurtulur. Bu teknolojiler alışveriş ve bankacılık gibi işlemleri güvenle yapma, istenmeyen ve sahtekarlık e-postalarını engelleme, güvenli dosya indirme/paylaşma ve sohbet gibi olanaklar sağlar. Kullanıcılar, Sosyal Ağlarda paylaşımda bulunurken de güvende olmanın rahatlığını yaşar.
AVG 2013 Internet Security, 2011 ürününden tamamen farklı yeni özelliklerle donatılmıştır. 2012'deki yeniliklerden biri olan AVG Accelerator indirmeleri ve Flash videolarını hızlandırarak internet deneyimini çok daha hızlı bir düzeye taşır. Bir diğer yeni özellik AVG Advice, sekmeler uzun süre açık kaldığında ortaya çıkan tarayıcı oturumlarından kaynaklanan bellek sorunları algıladığında yardım ve öneriler sunar.
AVG 2013 interneti tüm kullanıcılar için daha güvenli hale getirmek için şirketin geniş kullanıcı topluluğunun gücünden yararlanır. AVG’nin ”İnsan Destekli Koruma” yaklaşımı AVG güvenlik yazılımlarının temelini oluşturur; AVG çevrimiçi topluluğun gücünden yararlanarak saldırılar daha gerçekleşmeden bunları tahmin eder, tanımlar ve engeller. Bu yaklaşım sayesinde yazılım zararlı faaliyetleri geçmişe kıyasla çok daha çabuk izole edip engelleyebilir.

AVG'nin virüs bulaşmış dosyaları ve suiistimalleri tespit verimliliğin esası teknolojinin çok katmanlı korumasıdır. Dosyalar ön işlemden geçirilir ve virüs analizinin gerekmediği düşünülenler daha hızlı taramaya olanak vermek için hariç tutulur.
İmza temelli tespit
Bu teknik dosyaları bilinen virüs imzalarıyla eşleştirmeye çalışır. Bilinen bir bayt dizisi belirli bir virüsün özelliği olmalıdır. Ardından tam bulaşmayı tanımlamak için ayrıntılı analiz yapılır.
Polimorfik temelli tespit
Bilinen virüsleri tespit etmek için kullanılan bu yaygın yöntem farklı davranışlar da gösterseler bilinen virüslerin yeni türevlerini tespit etmekte kullanılır. Bu yöntem özellikle makro virüslerin ve komut dosyası virüslerinin tespitinde etkilidir.
Buluşsal temelli analiz
Virüsleri tespit etmenin üçüncü katmanı buluşsal analizdir. Yazılımının kötü niyetli olup olmadığını belirlemek için yazılımın davranış şekline bakar. Bu durum dahili virüs veritabanında bulunmayan virüsü tespit etmeye olanak verir.
Davranış temelli analiz
Virüs tespitinin dördüncü katmanıdır. Patent bekleyen bu teknoloji düşmanca dosya davranışı belirlemek ve bunların faaliyetlerini önlemek için yazılımın nasıl davrandığına bakar.

AVG 2013 Ekran Görüntüleri





PROGRAMI İNDİR


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuzu yazın, bir nevi destek olun :)