Apple' dan yeni bir haber!!



Apple bu sefer ise "iMac" adlı pc' si söz konusu. Ayrıntılar yazılarımızda..


Konu teknoloji olduğu zaman aklımıza ilk gelen cihaz şüphesiz PC'dir. Yıllardır evlerimizin bir köşesinde duran bu cihazlara Apple' dan bir darbe geliyor. İmac adlı bu Apple pc' si tüm geliştirilmiş özellikleriyle ve donanımıyla göze çarpıyor. 

Apple CEO'su Tim Cook ise konu hakkında şunları söyledi; "iMac sistemleri üzerinde, yılın son çeyreğine bakılacak olursak, bazı kısıtlamalara gitmek zorunda kaldığımızı görüyoruz. Eğer üretimde çok daha hızlı davranabilseydik, şu an olandan çok daha fazla satış miktarına ulaşmış olurduk." Sözlerine eksik kalan üretim hacmini de genişleteceklerini ekleyen Cook;"Herkesin içi rahat olsun, iMac üretimini gözle görülür bir şekilde arttıracağız. Fakat buradaki talep o kadar fazla ki yılın ilk çeyreğinde kaynak ve talep oranını iyi bir şekilde ayarlamamız şimdilik çok zor gözüküyor." diyerek hem önemli bir müjde verdi, hem de istenilen oranda üretime geçmenin zaman alacağının altını çizdi.

Bir anda patlayan iMac satışlarının bir diğer sebebi ise, kullanıcıların hali hazırda satın aldığı iPhone ve iPad'lerinin ardından, Apple ekosistemine girerek birbirini destekleyen cihazlar kullanmak istemeleri olarak vurgulanıyor. 

Kaynak: http://www.chip.com.tr/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuzu yazın, bir nevi destek olun :)